Προσθήκη στα ταξίδια μου

Βρισκόμαστε στα Τζουμέρκα, στην ορεινή Άρτα. 17 χρόνια είμαστε κοντά σας, προσφέροντας ποιότητα διαμονής αλλά και την Τζουμερκιώτικη κουλτούρα της Ηπείρου.

Σε καταπληκτική τοποθεσία για τις εξορμήσεις σας, μόλις 400μ από την κεντρική πλατεία της Κυψέλης. Φαγητό, mini market, φαρμακείο, Λαογραφικό μουσείο είναι δίπλα σας.

Κάντε την κράτησή σας, οργανώστε τις εξορμήσεις σας, απολαύστε όλα τα αξιοθέατα στα Τζουμέρκα. Δρατηριότητες όπως : Rafting στον Άραχθο ποταμό, Ιππασία, ορεινή ποδηλασία, ορεινό τρέξιμο, μονοπάτια, δασικοί δρόμοι και δεκάδες επιλογές σας περιμένουν

Kipseli-09

Το Xenonas Kypseli περιβάλλεται από καταπράσινο τοπίο και απέχει 400μ. από την κεντρική πλατεία του χωριού Κυψέλη. Προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και μπαλκόνι με θέα στα Τζουμέρκα.

Σερβίρει παραδοσιακό πρωινό και παρέχει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Τα στούντιο του Kypseli έχουν παραδοσιακή επίπλωση και παρκέ δάπεδο. Καθένα περιλαμβάνει μικρή κουζίνα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ετοιμάσουν ένα γρήγορο γεύμα.

Περιλαμβάνει επίσης τηλεόραση και κλιματισμό. Το πρωί, οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν σπιτικές τηγανίτες, παραδοσιακές πίτες, κέικ, φρέσκους χυμούς και τοπικά ποτά.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, μπορούν να παρακολουθήσουν τηλεόραση δίπλα στο παραδοσιακό τζάκι με ένα ποτό από το μπαρ. Το κάστρο του χωριού απέχει 1χλμ. από τον ξενώνα, ενώ σε απόσταση 500μ. υπάρχει ένας παραδοσιακός νερόμυλος. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης.

 

Ετικέτες

  • Θέατρο Αμβρακίας
Πρόσβαση από ΑΜΕΑ

Διαθέτει υποδομές για ΑΜΕΑ

Χώρος στάθμευσης

Δωρεάν χώρος στάθμευσης

Share & Win προσφορές

wave