Προσθήκη στα ταξίδια μου

Το Mikro Papigo 1700 είναι ένας μικρός ιδιωτικός οικισμός, ο οποίος είναι αμφιθεατρικά χτισμένος στο παρθένο Πάπιγκο.

Το Mikro Papigo διαθέτει δωμάτια με ζεστές αποχρώσεις και θέα στο δάσος και το βουνό ή στο φαράγγι του Βίκου. Οι παροχές των δωματίων περιλαμβάνουν σχεδιασμό από τον Philip Stark, στρώματα Cocomat και τηλεοράσεις LCD.

Σε αυτό το μικρό, πολυτελές ξενοδοχείο υπάρχουν χώροι lounge με τζάκι, εστιατόριο με πανοραμική βεράντα και όμορφη αυλή. Οι επισκέπτες έχουν δωρεάν πρόσβαση στην εσωτερική πισίνα, το υδρομασάζ και το ατμόλουτρο του σπα.

Στο μπαρ – εστιατόριο Veranda 1700 οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν νόστιμα τοπικά πιάτα, που παρασκευάζονται με φρέσκα προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς. Καθημερινά προετοιμάζεται πιστοποιημένο ελληνικό πρωινό, που περιλαμβάνει σπιτικές γλυκές και αλμυρές πίτες, εποχικές μαρμελάδες, ντόπια γαλακτοκομικά προϊόντα, ροφήματα από βότανα και ελληνικό καφέ.

Papigo-09

Το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa, τιμημένο από το Ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού (δείτε το επίσημο έγγραφο εδώ), αποτελεί σταθερά τον πρεσβευτή του ορεινού Τουρισμού, και το πλέον πολυβραβευμένο ξενοδοχείο που βρίσκεται μέσα στον πυρήνα του Γεωπάρκου Βίκου-Αώου και μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco, στο Παπιγκο Ζαγορίου, Ηπείρος, Ελλάδα.

Αποτελείται από 8 κτίρια, 18 δωμάτια και σουίτες, ένα μοναδικά σχεδιασμένο eco Spa και το εστιατόριο, «Veranda 1700 Greek Organic Herbs Cuisine». Ενώ αναπτύσσεται ήπια σε χώρο σε διάφορα επίπεδα, σχεδόν ένα χωριό μέσα στο χωριό, διεκδικεί δικαιωματικά τον τίτλο του ομορφότερου «μπαλκονιού» στο φαράγγι του Βίκου και στους οικισμούς του μικρού και μεγάλου Πάπιγκου.

Η σύνθεση των όγκων ταιριάζει και δένει απόλυτα με το τοπίο ενώ αποτελείται από μονώροφα ή διώροφα κτίρια, για αποφυγή μονοτονίας και δημιουργία αίσθησης ιδιωτικού μικρού οικισμού. Εντυπωσιακό και μοναδικό τόσο στην εξωτερική του μορφή όσο και στους εσωτερικούς χώρους τους οποίους υπογράφουν αποκλειστικά οι πιο διάσημοι σχεδιαστές, Philippe Starck, Castiglioni, Citterio, Urquiola, Le Corbusier, Zaha Hadid, the Moooi, B & B Italia, Bisazza.

Ετικέτες

  • Θέατρο Δωδώνης
Πρόσβαση από ΑΜΕΑ

Εγκαταστάσεις για ΑμεΑ

Χώρος στάθμευσης

Χώρος στάθμευσης στο δρόμο

Share & Win προσφορές

Πολυμέσα

wave