Προσθήκη στα ταξίδια μου

Το Ροδάμι  βρίσκεται στο Καλέντζι του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και απέχει 30km από τα Ιωάννινα. Η πρόσβαση από την πόλη των Ιωαννίνων γίνεται μέσω της επαρχιακής οδού Ιωαννίνων-Πραμάντων, υπάρχει οδική σήμανση στην νότια έξοδο της πόλης.

Ο ξενώνας βρίσκεται στο κέντρο του χωριού και υπάρχει σήμανση στον κεντρικό δρόμο για την εύκολη πρόσβαση σε αυτόν. Η θέση του, σε απόσταση μόλις 20 χιλιομέτρων από τους 2 μεγάλους αυτοκινητόδρομους που οδηγούν είτε στα χιονοδρομικά κέντρα του Ανηλίου, του Μετσόβου και της Βασιλίτσας, είτε στα παράλια του Ιονίου, τον καθιστά ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές.

Rodami-0

Ο ξενώνας Ροδάμι καμωμένος από σμιλευτή πέτρα και ξύλο βρίσκεται στο Καλέντζι Κατσανοχωρίων στα Τζουμέρκα και απέχει 25km από τα Ιωάννινα .

Θεμελιώθηκε το 1833, ανακαινίσθηκε και μετατράπηκε σε παραδοσιακό κατάλυμα με σκοπό να ταξιδέψει τους επισκέπτες του σε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ηρεμίας, εναρμονίζοντας απόλυτα την έννοια της σύγχρονης διαμονής με την παράδοση και το  φυσικό περιβάλλον.

Πρωτοποριακό στο χώρο του ορεινού τουρισμού, προσφέρει απλόχερα την ηρεμία και την αρμονία της Ελληνικής φύσης. Απολαύστε μια υπέροχη εμπειρία, καθώς ο ξενώνας αποτελεί ένα εξαιρετικό ορμητήριο για αξέχαστες εκδρομές, rafting στα νερά του ποταμού Αράχθου, πεζοπορία, ιππασία και mountain bike.

Το Ροδάμι αποτελείται από ανεξάρτητα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, ιδανικά για να προσφέρουν  στιγμές απομόνωσης και χαλάρωσης σε οικογένειες και παρέες που αγαπούν την εξοχή και αναζητούν μια διαφορετική πρόταση για τις διακοπές τους καθώς είναι ένας προορισμός 4 εποχών.

Ετικέτες

  • Θέατρο Δωδώνης

Share & Win προσφορές

Πολυμέσα

wave