Προσθήκη στα ταξίδια μου

Το Armonia Travel είναι το πρώτο Τουριστικό Γραφείο στην Ήπειρο που παρέχει υψηλής ποιότητας , με επαγγελματική συμπεριφορά , διακριτικότητα και ανταγωνιστικές τιμές υπηρεσίες vip tours & transfer και μπορεί να σας εξυπηρετήσει με έδρα τα Ιωάννινα στην Ήπειρο και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στον νέο στόλο της περιλαμβάνει το Sprider 519 Vip Class 19 seats και το Audi Q7 4 seats Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε από όλα τα Ελληνικά αεροδρόμια για περιηγήσεις , γάμους , συνέδρια, συναυλίες , με επαγγελματική συμπεριφορά.

Οι οδηγοί μας είναι καλά εκπαιδευμένοι , επαγγελματίες , διακριτικοί, ευγενικοί ώστε να σας εξυπηρετήσουν σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες

armonia-4

Με την εμπειρία πολλών ετών καθώς και την προσωπική επιμέλεια σε οποιοδήποτε τουριστικό πακέτο εσείς θελήσετε, θα σας προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση με γνώμονα την φροντίδα και την ασφάλεια.

Το γραφείο Armonia Travel ιδρύθηκε στα Ιωάννινα στις αρχές της δεκαετίας του ΄90 από ανθρώπους που είχαν την εμπειρία και την γνώση στα ταξίδια και δραστηριοποιείται σε όλο το εύρος των ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

Επενδύσαμε στην ποιότητα και στην ταυτότητα στα οργανωμένα ταξίδια έχοντας πάντα στο μυαλό μας, τον σεβασμό και την φροντίδα στον ταξιδιώτη , και αυτό μας έδωσε το δικαίωμα για χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες ( φίλους )

Μεγάλο μέρος μεμονωμένων αλλά και οργανωμένων πελατών (σχολεία, σύλλογοι, σωματεία,αθλητικές ομάδες) εμπιστεύονται εμάς για την οργάνωση των ταξιδιών τους και μας έχουν αναδείξει σε ένα από τα δυναμικότερα τουριστικά γραφεία στα Ιωάννινα.

Ετικέτες

  • Θέατρο Δωδώνης
Διεύθυνση

Διεύθυνση: Γρ. Σακκά 11, Τ.Κ. 45332 – Ιωάννινα

Τηλέφωνο

+30 26510 - 32328

Ημέρες και ώρες λειτουργίας

Καθημερινές: 9:00 π.μ. - 2:00 μ.μ. & 6:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ., Σάββατο: 9:00 π.μ. - 2:00 μ.μ, Κυριακή: κλειστά

Share & Win προσφορές

Πολυμέσα

wave