Προσθήκη στα ταξίδια μου

Το «Άρωμα Δρυός» αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλους εκείνους που θέλουν να συνδυάσουν την ομορφιά της φύσης με την πολυτέλεια!

Το ‘Άρωμα Δρυός’ καινοτομεί στην κατασκευή του αλλά και στην οικολογική του φιλοσοφία βασισμένο στην γεωθερμία.

Το ξενοδοχείο «Άρωμα Δρυός» συνδυάζει μοναδικά την παράδοση με την πολυτέλεια και τις σύγχρονες ανέσεις.

Τοποθετημένο στο κέντρο του Μετσόβου (μόλις 3 λεπτά απο την πλατεία), το σημείο όπου είναι χτισμένο προσφέρει στον επισκέπτη άπλετη θέα στα βουνά της Πίνδου.

Φτιαγμένο με ξεχωριστό τρόπο εξ’ ολοκλήρου απο πέτρα και ξύλο λαξευμένα στο χέρι, όλα στο πνεύμα της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του τόπου.

aroma_0

Το Aroma Dryos Eco & Design Hotel είναι τοποθετημένο στο κέντρο του Μετσόβου (μόλις 3 λεπτά από την πλατεία), το σημείο όπου είναι χτισμένο προσφέρει στον επισκέπτη άπλετη θέα στα βουνά της Πίνδου.

Το ξενοδοχείο είναι φτιαγμένο με ξεχωριστό τρόπο, εξ’ ολοκλήρου από πέτρα και ξύλο λαξευμένα στο χέρι, ακολουθώντας το πνεύμα της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του τόπου.

Οι διακοσμημένοι με μεράκι και παραδοσιακή πολυτέλεια χώροι του σας προσφέρουν την ζεστασιά που χρειάζεστε.

Στις 21 Μαρτίου 2011, το Aroma Dryos Eco & Design Hotel βραβεύτηκε με το πιστοποιητικό «Green Key» (οικολογικό σήμα – eco label για τον τουρισμό) από την Εθνική Επιτροπή Κρίσεων του προγράμματος Green Key, για την ιδιαίτερη ευαισθησία του σε θέματα που αφορούν στην προστασία του Περιβάλλοντος.

Το Aroma Dryos Eco & Design Hotel καινοτομεί τόσο στην κατασκευή του όσο και στην οικολογική του φιλοσοφία βασισμένο στην γεωθερμία.

Ετικέτες

  • Θέατρο Δωδώνης
Ημέρες και ώρες λειτουργίας

Όλο το χρόνο ανοιχτά

Πρόσβαση από ΑΜΕΑ

Εγκαταστάσεις για ΑμεΑ , Χώρος στάθμευσης για ΑμεΑ

Χώρος στάθμευσης

Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στον χώρο του καταλύματος, η κράτηση δεν είναι εφικτή.

Share & Win προσφορές

wave