Προσθήκη στα ταξίδια μου

Το Anemolia Parga Suites βρίσκεται στο Σαρακίνικο, λίγα βήματα μακριά από την παραλία Σαρακίνικο και προσφέρει εξωτερική πισίνα, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, κήπο και εστιατόριο.

Το κατάλυμα προσφέρει υπηρεσία δωματίου, τουριστικό γραφείο και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα ποτό στο μπαρ.

Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν κλιματισμό, επιφάνεια εργασίας, βεράντα με θέα στο βουνό, ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλινοσκεπάσματα και πετσέτες.

Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με θυρίδα ασφαλείας, ενώ ορισμένα έχουν μπαλκόνι και άλλα προσφέρουν θέα στη θάλασσα.

Σε όλες τις μονάδες υπάρχει ψυγείο.

 

Το Anemolia Parga Suites βρίσκεται στο Σαρακίνικο, λίγα βήματα μακριά από την παραλία Σαρακίνικο και προσφέρει εξωτερική πισίνα, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, κήπο και εστιατόριο. Το κατάλυμα προσφέρει υπηρεσία δωματίου, τουριστικό γραφείο και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα ποτό στο μπαρ.

Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν κλιματισμό, επιφάνεια εργασίας, βεράντα με θέα στο βουνό, ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλινοσκεπάσματα και πετσέτες. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με θυρίδα ασφαλείας, ενώ ορισμένα έχουν μπαλκόνι και άλλα προσφέρουν θέα στη θάλασσα. Σε όλες τις μονάδες υπάρχει ψυγείο.

Καθημερινά σερβίρεται ευρωπαϊκό, πλήρες αγγλικό/ιρλανδικό ή αμερικανικό πρωινό.

Το Anemolia Parga Suites απέχει 11χλμ. από το Κάστρο της Πάργας και 24χλμ. από τον Υδροβιότοπο Καλωδίου. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο του Ακτίου, σε απόσταση 79χλμ. από το κατάλυμα.

Ετικέτες

  • Θέατρο Γιτάνων
  • Θέατρο Νικόπολης
Ημέρες και ώρες λειτουργίας

Απρίλιος - Οκτώβριος: Ανοιχτά όλο το 24ωρο

Πρόσβαση από ΑΜΕΑ

Εγκαταστάσεις για ΑμεΑ , Χώρος στάθμευσης για ΑμεΑ

Χώρος στάθμευσης

Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στον χώρο του καταλύματος, δεν απαιτείται κράτηση

Share & Win προσφορές

Πολυμέσα

wave