Ξενοδοχείο Angelika Pallas

Το Angelika Pallas Hotel βρίσκεται απέναντι από το νέο διεθνές λιμάνι της Ηγουμενίτσας, την κύρια είσοδο στη Δυτική Ελλάδα με πλοίο, και μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα από την Εγνατία Οδό (από Ηγουμενίτσα προς Αλεξανδρούπολη).

Το ξενοδοχείο είναι το ιδανικό μέρος για όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για όσους επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους στην πανέμορφη Θεσπρωτία, σε έναν άνετο και διακριτικό χώρο.

Ζήστε την ελληνική φιλοξενία σε συνδυασμό με το πολυτελές εσωτερικό και την εκπληκτική πανοραμική θέα στην πόλη, τη θάλασσα και τα βουνά. Από τη μεγάλη και κομψή πρόσοψη και την είσοδο στην οικεία και χαλαρή ατμόσφαιρα των επιπλωμένων με σχεδιαστές σουιτών, η Angelika Pallas είναι η πρώτη επιλογή για απαιτητικούς ταξιδιώτες που αναζητούν το καλύτερο στην άνεση και την ευκολία.

Απολαύστε το πλούσιο ευρωπαϊκό πρωινό σας στο κρεβάτι. Αυτό το νόστιμο πρωινό θα σερβιριστεί στο δωμάτιό σας και θα πάρει την ημέρα σας μακριά σε ένα καλό ξεκίνημα. Στo Angelika Pallas προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες μας προσθέτοντας μεγάλη αξία στις ήδη προσιτές τιμές μας.

Μέλι Ηπειρωτικής Γης

Η εταιρία εδρεύει στην πρωτεύουσα της Λάκκας Σουλίου στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας.

Η Ζωή της μελισσοκομικής μας οικογένειας χάνεται στο μακρινό παρελθόν. Οι ντόπιες ενθυμήσεις, των οικογενειακών εγγράφων μαρτυρούν ενασχόληση τεσσάρων γενεών. Μάλιστα στα τέλη του προηγούμενου αιώνα ο λαϊκός ποιητής του μνημειώδους έργου του “Γένα” αναφέρει: Γνωρίζουμε για τον προπάππο Φίλιππο ότι κάπου το 1880 είχε φτιάξει μελισσομαντρί στη τοποθεσία Μαυρή. Αρχή του αιώνα γυρνώντας από τον Μικρασιατικό πόλεμο ανέλαβε ο παππούς Θοδωρής που έτρωγε κάθε μέρα ένα πιάτο μέλι για να ακολουθήσει ο πατέρας Λεωνίδας.

Από το 1955 ο πατέρας μας πρωτοπόρος μελισσοκόμος ασκεί νομαδική μελισσοκομία στην περιφέρεια της Ηπείρου με τα δύσκολα μέσα της εποχής. Η εξέλιξη είναι στα μέσα της δεκαετίας του 1980 η επιχείρηση να καταλήξει στους τρείς γιούς οι οποίοι μαθητές και στη συνέχεια φοιτητές-σπουδαστές κατάφεραν την συνέχεια της μελισσοκομικής μονάδας.

Από την αρχή του 1990 εγκαταστάθηκαν εξ ολοκλήρου στο χωρίο και μεγέθυναν την μονάδα μετακινώντας τη σε μεγάλο μέρος του Ελλαδικού χώρου Η εξέλιξη έχει κορύφωση τη δημιουργία μιας καθετοποιημένης παραγωγής προϊόντων κυψέλης (Μέλι, Γύρι, Βασιλικό Πολτό) και συσκευασίας μελιού.

Οι μετακινήσεις της μονάδας γίνονται στα παρθένα εδάφη της Ηπειρωτικής γης, στα πευκοδάση της Χαλκιδικής και Εύβοιας, στο Μαίναλο.

Η φροντίδα, ο έλεγχος και η ευσυνειδησία πάνω στα προϊόντα της κυψέλης δίνουν στον καταναλωτή μοναδικά προϊόντα που συμβάλουν στη διατροφή.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΠΑΧΑΡΙ

Το εστιατόριο Μπαχάρι βρίσκεται στην Άρτα και συγκεκριμένα στην Βλαχέρνα, ένα μικρό προάστιο με φανταστική θέα την πόλη της Άρτας και τον Άραχθο ποταμό, μόλις 5’ λεπτά απο το κέντρο της πόλης.

Με φιλικό και μοντέρνο, άνετο και κομψό περιβάλλον οι άνθρωποι του μπαχάρι σας υποδέχονται καθημερινά από νωρίς το μεσημέρι με επιλεγμένα πιάτα,διαλεχτά κρέατα, λαχταριστά ορεκτικά, φρέσκες σαλάτες, ώριμα τυριά και επιλεγμένα κρασιά.

Το Μπαχάρι είναι ιδανικό για τη διοργάνωση κοινωνικών κι επαγγελματικών εκδηλώσεων.

Οι άνθρωποί του, με μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση εκδηλώσεων, σας προτείνουν και διαμορφώνουν, άμεσα, ευέλικτα και πρωτοποριακά, εκδηλώσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες, φροντίζοντας έως και την τελευταία λεπτομέρεια.

Αρμονιάδες

Tο Αρμονιάδες Studios διαθέτει 7 πανέμορφα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα πλήρως εξοπλισμένα ώστε να προσφέρουν μια ευχάριστη και άνετη διαμονή στα Σύβοτα Θεσπρωτίας. Συγκεκριμένα τα 6 διαμερίσματα είναι δίκλινα και το ένα τετράχωρο διαμέρισμα που μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα. Τα δωμάτια διαθέτουν όλες τις ανέσεις προκειμένου οι φιλοξενούμενοι να απολαύσουν την παραμονή τους στα διαμερίσματα.

Οι διακοπές στα Σύβοτα Θεσπρωτίας θα σας μείνουν αξέχαστες. Διαθέτουν από τις καλύτερες παραλίες του Ιονίου. Είναι δίπλα στην Πάργα, την Πέρδικα και την Ηγουμενίτσα ενώ είναι εύκολα προσβάσιμοι οι Παξοί και η Κέρκυρα. Τα Σύβοτα διαθέτουν σύγχρονες υποδομές( hotels, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, villes, studios, restaurant, spa, camping κ.α). Τo Αρμονιάδες Studios βρίσκεται σε μια άκρως τουριστική περιοχή, εξυπηρετώντας έτσι τους πελάτες που έρχονται να δουν τις ομορφιές των Συβότων και γενικότερα της Ηπείρου.

Εστιατόριο Αλέκος

Το εστιατόριο Αλέκος παρέχει τις γαστρονομιικές υπηρεσίες του απο το 1982. Τα 30 χρόνια λειτουργίας του το έχουν κατατάξει σε υψηλά επίπεδα γευστικών απολαύσεων και εξυπηρέτησης.

Τα γήινα, θερμά χρώματα κυριαρχούν, και το κυκλικό κεντρικό τζάκι στο εσωτερικό του εστιατορίου δημιουργεί την τέλεια ζεστή ατμόσφαιρα τον χειμώνα.
Ο εξωτερικός χώρος με θέα την θάλλασα και τα μαγευτικά χρώματα του ηλιοβασιλέματος σαγηνεύει τα καλοκαιρινά βράδια.

Η κουζίνα είναι φιλική και ιδιαιτέρως μυρωδάτη. Τα υλικά είναι πάντα φρέσκα και οι αυστηροί καθημερινοί έλεγχοι των υλικών, καταφέρνει πάντα να παρέχει εγγύηση φρεσκάδας και απαράμιλλης γεύσης.

Εκείνο που θέλουμε να δώσουμε με δεδομένο τις ανάγκες των πελατών μας είναι ένας κατάλογος που θα περιλαμβάνει μεσογειακές γεύσεις από τη γη και τη θάλασσα.

Στο εστιατόριο Αλέκος θα ζήσετε την εμπειρία της αληθινής κουζίνας, απολαμβάνοντας την γευστική μας πανδαισία τόσο το καλοκαίρι δίπλα στην θάλασσα, όσο και τον χειμώνα στον πολύ ζεστό και φιλόξενο εσωτερικό μας χώρο με το επιβλητικό τζάκι, που δημιουργεί την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που θα συνοδεύει το γεύμα ή το δείπνο σας.

Απολαύστε το μενού, δοκιμάστε τις πρωτότυπες συνταγές, τις ανανεωμένες γεύσεις και τα φρέσκα υλικά, σε χαμηλές τιμές.

Β.Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΜΟΝ.ΕΠΕ

Η εταιρία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ιδρύθηκε το 1959 και είναι μια τυροκομική μονάδα με έδρα το Ζερβοχώρι Παραμυθιάς στην Θεσπρωτία.

Επεξεργάζεται καθημερινά περίπου πέντε τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος το οποίο συλλέγει από τους παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σουλίου. Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής, συσκευασίας και αποθήκευσης.

Η προσήλωση στις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής τυριών σε συνδυασμό με το άριστα καταρτισμένο εργατικό δυναμικό της εταιρείας εγγυώνται την άριστη ποιότητα και αυθεντικότητα των προϊόντων της.

Στο σύγχρονο αυτό τυροκομείο η ομάδα παραγωγής χρησιμοποιεί την τεχνολογία για την διασφάλιση ενός επιπέδου απόλυτης υγιεινής και όχι για την αύξηση της παραγωγής σε βάρος της ποιότητας.

Στους άνετους χώρους της εταιρείας μπορεί κανείς να δεί τον συνδυασμό της σύγχρονης τεχνολογίας με παραδοσιακές τεχνικές. Από την αίθουσα με τις ψυχόμενες δεξαμενές που υποδέχονται το φρέσκο γάλα στις αίθουσες ωρίμανσης που φιλοξενούν την φέτα για το απαιτούμενο χρονικό διάστημα ωρίμανσης. Μεσολαβούν οι αίθουσες με τα ανοξείδωτα τρυπημένα δοχεία όπου τοποθετείται και κόβεται το τυρί και τα τμήματα συσκευασίας και αποθήκευσης.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει συστήματα HACCP για κάθε γραμμή παραγωγής ώστε να διασφαλίζεται πλήρως η ασφάλεια των προϊόντων καθώς και πιστοποιημένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ ISO 22000:2005.

Τα μέλη της επιχείρησης διατηρούν μακροχρόνια συνεργασία με τους κτηνοτρόφους της περιοχής διασφαλίζοντας έτσι μια σταθερή ποιότητα της πρώτης ύλης για την παραγωγή των τυροκομικών της προϊόντων.

Σήμερα η 3ή γενιά έχοντας ώς βασικό εφόδιο τις αυθεντικές συνταγές που κληρονόμησε, συνεχίζει να παράγει με επιμονή στην ποιότητα τα αυθεντικά τυροκομικά προϊόντα Παραμυθιάς, χαρίζοντας στους καταναλωτές της μια μοναδική εμπειρία γεύσης.

wave